Voorwaarden

Hieronder treft u de algemene voorwaarden t.b.v. de keurmerkhouders van Smsdienst Keurmerk.
 1. Het Smsdienst Keurmerk wordt uitsluitend toegewezen aan smsdiensten die voldoen aan alle richtlijnen.
 2. Het Smsdienst Keurmerk mag alleen worden aangebracht op sites die hiervoor toestemming hebben gekregen van smsdienstkeurmerk.nl. Deze toestemming wordt elektronisch verleend via het daarvoor bestemde systeem. Hier zal ook per post een schriftelijke bevestiging van worden toegezonden.
 3. Het Smsdienst Keurmerk mag uitsluitend worden aangebracht door middel van de door Smsdienst Keurmerk beschikbaar gestelde componenten. Verandering van de componenten, het script danwel de werking van de link is niet toegestaan.
 4. Het Smsdienst Keurmerk is geldig voor 1 (één) jaar, mits voortijdig veelvuldig overtredingen op de richtlijnen worden geconstateerd door smsdienstkeurmerk.nl
 5. Indien overtredingen op de richtlijnen worden geconstateerd door smsdienstkeurmerk.nl krijgt de keurmerkhouder per email een waarschuwing. De status zal hierna direct veranderen naar 'Ongecontroleerd', 'Dubieus' of 'Blacklist'. Bij het behalen van een van deze statussen zal het Smsdienst Keurmerk worden ingetrokken en dient betrokkene deze opnieuw aan te vragen.
 6. Bij vroegtijdige beëindiging van de looptijd van het Smsdienst Keurmerk, zal het resterende bedrag aan lidmaatschapskosten worden ingehouden en niet worden geretourneerd.
 7. Over het oordeel van smsdienstkeurmerk.nl over opgegeven smsdiensten en/of organisaties valt niet te corresponderen.
 8. Smsdienstkeurmerk.nl behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen smsdiensten en/of organisaties het keurmerk te weigeren.
 9. Smsdienstkeurmerk.nl behoud zich het recht voor de Algemene Voorwaarden van Smsdienst Keurmerk zonder opgave aan de keurmerkhouders te wijzigen, tenzij de wijzigingen een hoge impact hebben op de keurmerkhouder (bijvoorbeeld prijswijzigingen).
 10. De kosten van een Smsdienst Keurmerk bedragen 120 euro per jaar per smsdienst exlusief BTW en dienen door de keurmerkhouder binnen 14 dagen na aanvraag te worden voldaan.
 11. Niets van deze website mag worden gekopieerd, overgenomen, of op andere manieren vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke toestemming van smsdienstkeurmerk.nl.
 12. Het Smsdienst Keurmerk is een jaar geldig en wordt automatisch stilzwijgend verlengd tenzij minimaal 2 maanden voor verloopdatum schriftelijk is opgezegd.
 

Veel gezocht

 

Nieuwsbrief

Ik wil mij aanmelden voor de Smsdienst Keurmerk nieuwsbrief

 

Laatste Nieuws

Aanpak van sms-dienst...
Herziene Reclamecode ...
OPTA beboet spammer
Sms-aanbieders moeten...
Ongewilde sms-dienste...
Vodafone blokkeert sm...
Opt-out voor sms-dien...
Betere bescherming te...
Blokkeren premium-sms...
Volop onderzoek naar ...