Sms-dienst geeft geld terug

Geplaatst op 23-01-2009 om 12:00

Netsize, een facilitair bedrijf voor sms-diensten biedt vandaag in paginagrote advertenties excuses aan voor ongevraagd verstuurde sms-berichten. Het gaat om de nummers 3311, 4747 en 6363 van Abor Creative, gedupeerden kunnen hun geld terugvragen.

U bent, als gebruiker van een mobiele telefoon met een prepaid of gewoon abonnement in eerste instantie klant van uw mobiele telefoon operator. Gaat u een mobiele sms-dienst afnemen, bijvoorbeeld ringtones of wallpapers, dan wordt u daarnaast klant bij de aanbieder van deze mobiele dienst. Netsize, als technisch dienstverlener, stelt de aanbieder van de mobiele dienst in staat sms-berichten met u uit te wisselen, en de hieraan gerelateerde kosten te verrekenen op uw mobiele telefoonabonnement.


Mobiele dienstenaanbieder Abor Creative heeft voor het versturen van de genoemde sms-berichten gebruik gemaakt van de systemen van Netsize. Tegen de regels van de sms-gedragscode heeft Abor Creative de berichten verzonden aan ontvangers die hiervoor geen toestemming hebben verleend. Abor Creative is inmiddels afgesloten van de systemen van Netsize.


Geld terug via klachtenformulier
Netsize heeft een website opengesteld waar gedupeerden een klachtenformulier kunnen invullen. Netsize zal de gemaakte kosten door ongevraagde sms-berichten terugbetalen.


Bron: Netsize

 

Veel gezocht

 

Nieuwsbrief

Ik wil mij aanmelden voor de Smsdienst Keurmerk nieuwsbrief

 

Laatste Nieuws

Aanpak van sms-dienst...
Herziene Reclamecode ...
OPTA beboet spammer
Sms-aanbieders moeten...
Ongewilde sms-dienste...
Vodafone blokkeert sm...
Opt-out voor sms-dien...
Betere bescherming te...
Blokkeren premium-sms...
Volop onderzoek naar ...